Ένα πέστο διαφορετικό για τους φίλους μου τους vegan ή για εμάς τους υπόλοιπους που λατρεύουμε και το πέστο αλλά και το αβοκάντο! Πέστο με αβοκάντο και κάσιους; Γιατί όχι!
6 χρόνια στο εξωτερικό έμαθα ότι και οι vegetarians/vegans έχουν ψυχή. Και όχι μόνο έχουν ψυχή αλλά ξέρουν και τρώνε εξίσου gourmet και να απολαμβάνουν τα υλικά στην αυθεντική τους μορφή, χωρίς να τα κρύβουν κάτω από 500 σάλτσες και τυριά.
Το πέστο με αβοκάντο και κάσιους δεν έχει την πλούσια γεύση βασιλικού του αυθεντικού πέστο, έχει όμως μία πολύ πιο κρεμώδη και comfort food – τύπου υφή και γεύση, που λατρεύω εξίσου!
Extra Points: Ο οργανισμός σου θα κάνει πάρτι με τα οφέλη των ελαίων του αβοκάντο, των κάσιους αλλά και φυσικά του παρθένου ελαιόλαδου (ειδικά τα μαλλιά και τα νύχια σου!). Μπορείς βέβαια να το απολαύσεις και σαν αλοιφή πάνω σε ζεστό φρυγανισμένο ψωμάκι!
TIP: Μιας και η συνταγή είναι πολύ «green» επιλέγω συνήθως ζυμαρικά ολικής άλεσης για να αισθάνομαι ότι κάνω ακόμα πιο καλό στον οργανισμό μου!
Σημείωση: Και μην ξεχνάτε: Το Coverstory.gr φροντίζει για εσάς που δεν έχετε κάθε μέρα χρόνο να πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ και φέρνει… το σούπερ μάρκετ στην πόρτα σας. Με ένα click στο κουμπάκι “shop the recipe” τα προϊόντα έρχονται στην πόρτα σου.
Καλή όρεξη!
Δάφνη

