Το Αυτό: Κεφάλαιο 2 – Ήρθε η ώρα να φοβηθείς!

Το Αυτό θα αλλάξει τη νύχτα σου!

Μια ζεστή καλοκαιρινή νύχτα, κάθεσαι αναπαυτικά στην αγαπημένη σου πολυθρόνα, φοράς τις ολοκαίνουριες πυτζάμες σου, έχεις ένα θαυμάσιο κρασί στο ποτήρι, τα νόστιμα σνακ σου στο μπολάκι και, ναι, νιώθεις απόλυτα έτοιμη να… τρομάξεις πολύ!

Νύχτες κινηματογράφου, με θρίλερ που φέρει την υπογραφή του Stephen King. Σκέφτεσαι τίποτα καλύτερο;

Η ταινία

Η δεύτερη ταινία, blockbuster, «Το Αυτό: Κεφάλαιο 2», που βασίζεται στο ομώνυμο best seller του μεγάλου μετρ του τρόμου Stephen King, κάνει πρεμιέρα απόψε, Κυριακή 14 Ιουνίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!

Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά τα γεγονότα που τους σημάδεψαν για πάντα, το Κλαμπ των Χαμένων αναγκάζεται να επιστρέψει στο Ντέρι, όταν άνθρωποι αρχίζουν ξανά να εξαφανίζονται μυστηριωδώς…

 

H ταινία ξεπέρασε σε πωλήσεις εισιτηρίων τα 473 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως!

Μήπως ήρθε η ώρα να φοβηθείς κι εσύ απόψε;

Πρωταγωνιστούν οι Μπιλ Σκάρσγκορντ, Τζέσικα Τσάστεϊν, Τζέιμς ΜακΑβοϊ, Μπιλ Χέιντερ και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Άντι Μουσιέτι.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Το βιβλίο

Το Αυτό
Τόμος II
Συγγραφέας: King Stephen
Εκδότης: Κλειδάριθμος
Τιμή: 13,05 ευρώ
Αριθμός Σελίδων: 752

Η πλοκή

Τα χρόνια περνούν, τα παιδιά μεγαλώνουν, εγκαταλείπουν την πόλη, λησμονούν. Είκοσι επτά χρόνια αργότερα, κάποιος τους καλεί να επιστρέψουν.

Θα αντιμετωπίσουν για μία ακόμα φορά το Αυτό, που σαλεύει σαν ερπετό στα σκοτεινά έγκατα της μνήμης τους καθώς αναδύεται για να μετατρέψει τους εφιάλτες του παρελθόντος σε μια ανείπωτα φρικτή πραγματικότητα.

Το homewear

Σετ “Gizzey”Αμάνικο FLOWER, Γυναικείο σετ αμάνικο Flower Gizzey

Τιμή: 49,00 ευρώ

Το ποτό σου

Syrah «Λημνιώνα» Π.Γ.Ε Μετέωρα “Κτήμα Θεόπετρα” Βιολογικός Οίνος Ροζέ Ξηρός 750ml

Τιμή: 12,50 ευρώ

Το σνακ

“Αγαπημένη Ελλάδα”, Εκλεκτά γλυκά μπισκότα κρασιού  200g

Τιμή: 3,00 ευρώ

Boo!

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close